Facilitati

Complexul Corsa este situat in centrul statiunii Costinesti la aproximativ 100 metri de plaja si „inconjurat” de cele mai atractive locuri de recreere si distractie (discoteci, baruri, restaurante si magazine). Firma noastra va ofera la preturi avantajoase conditiile ideale pentru vacanta dumneavoastra, in garsoniere si camere de lux echipate la standarde occidentale.

RESTAURANT

Amplasat în cadrul complexului nostru și clasificat la 3 stele, Restaurantul Corsa are o capacitate de 400 de locuri. Meniul este diversificat atât din bucătăria tradițională românească cât și cea internațională. Turiștii noștri pot alege din multitudinea și diversitatea produselor de la linia de autoservire, din lista meniu: a la carte, precum și din cele 3 variante de meniu complet prestabilite.

SALA DE FITNESS

Dispunem de o sală de sport cu o diversitate de aparate fitness, pentru toți cei care doresc să se mențină într-o formă maximă și să înceapă ziua cu multă energie.

EVENIMENTE

Vă așteptăm la Complex Corsa să vă bucurați de condiții deosebite pentru întâlniri de afaceri. Sala de 250 de locuri este potrivită și pregătită pentru cei care vor să țină diverse conferințe, ședințe sau întâlniri. Iar la cererea organizatorilor taberelor studențești, în sala de conferință climatizată organizăm diferite activități educative pentru tineri: lecții de teatru, lecții de dans și coregrafie, etc.