Despre noi

Dintre statiunile de la Marea Neagra, Costinestiul este considerata statiunea tineretului si beneficiaza de un peisaj pitoresc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Plaja extinsa poate primi peste 15.000 de turisti, iar inotul se poate practica in conditii excelente datorita inclinarii modeste a platformei continentale.

In fiecare vara statiunea Costinesti devine locul preferat de intalnire al tuturor celor care iubesc MAREA, SOARELE si DISTRACTIA. Daca iubesti toate acestea, iti place atmosfera tinereasca si serile fierbinti in apropierea Obeliscului, si in plus doresti sa ai un sejur confortabil societatea noastra are solutia.

Cu un total de 425 locuri dispuse in cele 3 corpuri de cladire. Complexul Corsa va invita sa va petreceti vacanta fie in camere cu pat matrimonial, fie cu 2 sau 3 paturi, toate avand grup sanitar propriu cu gresie si faianta, mobilier nou si televizor. Pentru un confort sporit va putem oferi camere cu aer conditionat sau garsoniere dotate si cu minibar. Apa calda este furnizata de cele 2 centrale termice proprii, dar și de panourile solare. Complexul nostru dispune și de o sală de conferință climatizată de 250 de locuri, în care vom organiza diferite activități educative pentru studenți/copii, lecții de teatru, lecții de dans și coregrafie sau alte activități la cerere. Asigurăm pentru turiștii noștri și 90 de locuri proprii de parcare.

Când vrei să fugi de soarele arzător te așteptăm în curtea complexului la terasa special amenajată, care dispune de 400 de locuri. Petrecem aici momente de relaxare, cu muzică și voie bună, până la răsăritul soarelui. Am amenajat și o scenă pentru spectacole, teatru, discotecă, karaoke și diverse alte activități. În plus, de anul acesta am început lucrările și pentru o pișcină interioară.