Despre noi:

   Dintre statiunile de la Marea Neagra, Costinestiul este considerata statiunea tineretului si beneficiaza de un peisaj pitoresc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Plaja extinsa poate primi peste 15.000 de turisti, iar inotul se poate practica in conditii excelente datorita inclinarii modeste a platformei continentale.
   In fiecare vara statiunea Costinesti devine locul preferat de intalnire al tuturor celor care iubesc MAREA, SOARELE si DISTRACTIA. Daca iubesti toate acestea, iti place atmosfera tinereasca si serile fierbinti in apropierea Obeliscului, si in plus doresti sa ai un sejur confortabil societatea noastra are solutia.
   Cu un total de 354 locuri dispuse in cele 3 corpuri de cladire(Corsa 1 – 66 de camere + 4 garsoniere, Corsa 2 – 62 camere, Corsa 3 – 16 camere + 2 garsoniere) Complexul Corsa va invita sa va petreceti vacanta fie in camere cu pat matrimonial, fie cu 2 sau 4 paturi, toate avand grup sanitar propriu cu gresie si faianta, mobilier nou si televizor. Pentru un confort sporit va putem oferi camere cu aer conditionat sau garsoniere dotate si cu minibar. Apa calda este furnizata de cele 2 centrale termice proprii. Complexul nostru dispune si de 2 sali de conferinte climatizate, sala mare avand apoximativ 120 de locuri, iar sala mica aproximativ 50 de locuri.

© CORSA TRANS | Politica Cookies